Jolywood onthult nieuw dubbelzijdig zonnepaneel van 615 wattpiek

Jolywood zonnepanelen

Jolywood heeft op de Chinese zonne-energievakbeurs SNEC een nieuw dubbelzijdig zonnepaneel gepresenteerd. De bifaciale pv-module is onderdeel van de zonnepanelenserie Niwa en heeft een vermogen van 615 wattpiek.

In totaal voegt het bedrijf 3 nieuwe zonnepanelen toe aan de zonnepanelenserie: de Niwa Super, de Niwa Pro en de Niwa Black.

NTOPCon
Alle drie de producten maken gebruik van de nieuwste generatie NTOPCon-zonneceltechnologie van Jolywood en kennen een module-efficiëntie van 22,1 procent.

Jolywood introduceerde het merk Niwa vorig jaar op de SNEC en toonde afgelopen week de tweede generatie van de producten. Zhifeng Liu, plaatsvervangend algemeen directeur bij Jolywood, stelt dat de nieuwe generatie ‘aanzienlijke verbeteringen’ heeft aangebracht, zowel qua zonnecelefficiëntie als moduletechnologie. ‘Onze Niwa-producten van de tweede generatie hebben de kernvoordelen van “3 hoge en 3 lage punten”, namelijk hoge efficiëntie, hoge bifacialiteit, hoge betrouwbaarheid, lage degradatie en geen light induced degradation (lid) en lage temperatuurcoëfficiënt.’

Wil je zonnepanelen kopen van Jolywood kijk dan eenvoudig op ons platform Solartraders

Bron Solar Magazine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Anderen bekeken ook

50%

Je bent op de helft!

Waar mogen wij ons vrijblijvende aanbod heen sturen?

Solartraders producten

Ben je op zoek naar een bepaald type zonnepaneel of omvormer?

Laat het ons weten en wij gaan voor je op zoek! Doe vrijblijvend een aanvraag.

Solartraders marktplaats